Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, June 16, 2010

:: Me @ 36wks ++ ::

Gooood Morning semua...
:
:
:
:
:



Mooolat nye..
Perut sape la tu…
Perut sape lagi kan, kalo bukan perut aku ni..
Aku rase besar sangat perut aku preggy kali ni
Dah mengembang dengan jayanye tu huhu
Minggu ni dah 36 minggu..
As for today, ade lagi lebih kurang 26 ari nak kebaboom
Nak kebaboomkan baby yang slalu kicking2,
Buat summersault dlm womb neh
Nak geget2 kaki syommel tu nanti
Can’t wait to see our little qaseh to pop out

Nanti dah tambah lagi sorg cucu dlm family atok & nenek / tok ayah & tok mek
Kalo side aku, she will be the 10th grand-dotter
Kalo side hubby, she will be the 17th grand-dotter

Pagi tadi lepas siap2 nak gi office
Aku suh hubby shoot gambo aku
Rase tak banyak sangat berphoto shoot mase jadik mak buyong neh
So aku gigih kan jugak pagi tadi
Mintak hubby amik gambo isteri terchenta die ni
Naseb hubby nak melayan aku yg gedik nak bergambat pagi2 buta tu
Layankan aje kan papa..hehe
Leh la buat kenangan, simpan dalam blog ni..


:: The new me ..preggy mummy @ 36 wks ++ ::
Aqil & Aqif dah nak jadi abang pulak nanti
Nanti dah bertiga beradik
Aku dok berfikir
Macam mane la bile adik dah kuar nanti
Harap2 aqil aqif tak jeles la dengan baby
Tapi skang ni nampak my twin dah tau sangat yang dorg nak ade adik
Tiap2 malam nak cium2 perut ibu
Chit chat dgn baby
Yang paling aku tak tahan nak gelak
Bile aqil tanye ”baby mamam ape??””
So damn cute..
Lagi satu bile my sis or nenek die tanye “mane baby Qaseh?”
My twin terus tunjuk kat womb moolat ibu die ni..hehe




:: Chenta hati & Nyawa ibu :: Ibu Sayang aqeel aqeef ::





10 kengkawan khatam & cepat2 komen:

Farra Dhelina said...

waa cumel nya pewot akkk...

dah tak lama lagi dah tu..

eh eh dah tau bby ape ye? girl ye?? dh panggil qaseh dah..bestnyaaa

RineArabella said...

wendunya pada pewot moolattttku....saat2 akhir ni nak bangun pun slow2..jln pun terkedek2 mcm pinguan...huhu..x lame lg tuh dah...harap2 dpt normal ye...push push..hihi

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

Fara : comel ye pewwot camtu...dah besau sgt dah...hehe

insyaAllah qaseh akan pop out nanti fara...doa2kan ye

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

zarina :

powwoot ku yg moolat tu la buat aku susah nak berjalan..sakit sokmo..tapi aku gigihkan jg..sebab tinggal tunggu mase je ni..

mintak2 dpt deliver normal nanti..its going smoothly..pray for me kay....muuuahhh to ur lil iris...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

moolat dan padat !


hehe..


tak sesabar gak ni...

Heartilyina said...

xsabar nk tgk ur new bb ita! bestnyaaa meriah la rmh ko nnt. bestla qaseh dh ada bodyguard kiri kanan hihi. xlama dh. moga slamat sumer ye

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

kak rina :

hoho pewwot dah moolat sangat ni...

dah susah nak jalan..

sabo ye...kite tunggu bile nak kebaboom

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

ina :

aku pun dah tak sabar ni na...

mmg bertambah meriah...mintak2 leh jage dorg ni dgn jayanye...

mesti aku berlari sakan satu umah nanti..ye la dah bertiga kan....hehe

btw,, muuaaah to ur lil ihsan yg suke hisap2 strip tuh...gewwaam aku tgk tau...

Ummi Salsabila said...

comelnya mak buyung.comelnya perot nita.wah! baby girl yer.beshnyer..mst sgt comel.

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

raudhah...

ala comel sket2 jek...hehe

insyaAllah, kalo ade rezki dapat baby girl pulak..dah ade siap2 2 bodyguard die tu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin