Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Sunday, June 20, 2010

:: Emey Shafina wedding ::

Amat teruja nak gi garden wedding
So ari sabtu lepas aku berkesempatan jugak gi garden wedding ni

Resepsi perkahwinan Emey Shafina & Ahmad Kamal


Resepsi mereka berdua di Taman Metropolitan, Kepong

Dekat MRR2, tempat oramai orang main layang2 petang tu

Aku bertolak dari umah agak lewat
Sebab aku keja sabtu tu
Semestinya lepas kul 1 petang baru balik
Satu lagi nak bersiap lagi
Nak packing2 barang aqil aqif lagi
Pastu aku baru pikir nak beli hadiah ape hehe
Gi kedai wrapped hadiah pulak..


Itu ini semua bagai
Dekat kul 230 baru bertolak ke sane
Tapi naseb baik tak jauh mane
Dalam 20 minit dah sampai
Mule2 aku risau gak kot2 MRR2 tu jem ke hape kan
Alhamdulillah semuanye dipermudahkan..amin

Aku sampai peranten dok berphotog
Orang pun maseh ramai yang baru jugak sampai
Cuaca amat baik
Takde la hujan
Kalo tak , sanding dlm hujan la peranten
Ye la tempat terbuka
Kate garden wedding kan...

Tengok la weather yang sangat cantik aritu
Tambah pulak dengan 14 khemah yang comel2 sweeet gitu


Mmg sampai aje aku cari kawan2 yang aku kenal
Alhamdulillah..tercongok kawan sehidup semati
Sape lagi kalo bukan Asma & Razi


So kitorg join dorang makan
Dah lapar time tu , terus makan aje
Makanan mmg syeeddap sangat
Bertambah aku & hubby makan

Hubby yang melayan kerenah aqil aqif
Die yang suap makan sume hehe


Sambil makan, santai2 tgk dolphin kat waterfountain tu hehe
Memang besh la


Lame dah tak jumpe asma & razi
Borak2, gossip2 dah dekat pukul 5
So kitorang pun beransur
Sbb cadangnye nak gi majlis nikah sepupu aku kat Meru pulak







Kek syommel ni tak berpotong2 lagi
Sampai aku nak balik pun camtu aje
Bile ko nak potong Apinnnn??


Anyway Selamat Penagantin Baru Emey & Kamal
Moga kekal selamanya hingga ke akhir hayat




9 kengkawan khatam & cepat2 komen:

Jiey^Mien said...

Huhuhuhu..
Jiey tak dapat gi coz sama hari ngan wedding abg Jiey..
Kalo tak sure kita dpt jumpe kat sana..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

tula jiey..kalo tak mesti dapat jumpe rayyan kan...

nita dah agak sbb jiey ade mention abg jiey nak kawen on the same day kan...

takpe nanti bile2 kite jumpe ye..

muaah n hugs to rayyan

Iron Lady said...

canteknye wedding gala drg.. rs nk kawen lg skalik jek!! hehehe :D

Ummi Salsabila said...

wah.serius cantik wed dorang...so sweet! bestnya if dpt wed cmni gk.huhu

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

raudhah ;

tula syantek kan..so scweeet...like it...

iron lady:

hehe nak jadik peranten sekali lagik ye....ehehe tapi mmg best & cantek...

Farra Dhelina said...

ctk gila konsep kawin dia kak! sies ctk!

Anonymous said...

woi nita..hahaha..dah berkurun aku kawen br aku nampak post ko psl kawen aku kat sini..hehehe...timaseh2..cantik plak aku tgk khemah aku dlm gambo ko ni..hehehehe

faiz said...

Salam. Saya nak mintak tolong sikit. Boleh tak tolong tanyakan sapa wedding planner dorg. Please. Boleh email ke m.faiz.abd.rahman@gmail.com atau sms 0122599245.

faiz said...

please again.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin