Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Saturday, June 12, 2010

:: Happy Bday To Me ::

Setiap kali bulan Jun setiap tahun..
umur aku akan bertambah setahun lagi
tahun ni aku dah 28 tahun..
cepat betul mase berlalu..
dari budak-budak kecik,
dah remaja,
dah dewasa,
dah kawen,
jadi isteri org,
dan sekarang dah jadi ibu pada anak2...
sume dalam tempoh 28 tahun..

alhamdulillah..
sampai tika dan saat ni aku maseh lagi disini
menjadi khalifah dimuka bumiNya
aku bersyukur dengan segala nikmat, kurniaan, kebahagiaan yg diberikanNya
ameen


sambutan besday kali ni sederhana sahaja
bukan ape aku ni yang dah tak larat
cume celebrate dgn hubby, aqil & aqif
cake pun aku mintak hubby belikan 2 potong aje hikhik
aku tanak membazir
kalo beli whole cake mmg tak abis
so aku request hubby beli cake kat SR
request kek yang betul2 aku terhengen aje
sepotong untuk carrot cake
sepotong untuk new york cheeze cake
cukup la tu kan

then hubby ajak gi pizza hut
aku layankan aje hehe
lets the pictha tell the stories lah
:: King Fish Pizza - ok la, nak ubah selera ::
:: its a must - beef carbonara cheezen - papa,ibu, aqil & aqif fevreto ::

:: nape ntah hubby gelak ye - ade la yg si techik dua org tu buat die tergelak camtu ::


:: aqil yang sebok menyedok mushroom sup dari dalam cawan ke pinggan..adoyyai ::

Part yang paling aku suke
aku dapat prezzie dari hubby
aku dah dapat agak ape yg hubby akan hadiahkan
sebab sebelum ni aku dah bagi hint2 kat die :P
meh tgk ape yg aku dapat
bukan mahal pun, biase2 aje
tapi aku sangat la suke hokey


:: prezzie yg aku suke bangat :: thanks laling ::

:: purse yang aku guna dah 5 tahun..sangat berbaloi2..takde koyak ape pun ::

ade lagi..
my ofis mate, kak rina
blanja aku pulak keesokkannye
wah...sangat besh...
thanks a lot ye kak...


:: kak rina's portion ::

:: portion aku, bbq chicken..mmg tgh lapar mase ni ::

:: fried squid...biase2 ajo, techik sungguh ::

:: alamak lupe nak bitau name kedai ni...Pak Ramlee Kopitiam ::



8 kengkawan khatam & cepat2 komen:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

carrot cake ! sedapnya...


portion nita lagi besh kann...

Farra Dhelina said...

happy bday lagi sekali sis..

not bad jgk pizza ikan tu kan..

lapa lak tgok ayam akk tu..mmm nyam nyam nyam :)

Ummi Salsabila said...

Happy Birthday!! emm.sedapnyer the foodies! terliur! hehe

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

Kak rina :

akak punye fried rice tu kene tambah cili padi baru mengancam..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

fara ;

thanks ek..ok la pizza tu..sebab dah tak biase sgt mkb yg supreme2 tu...nak try yg lain pulok...hehhe

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

raudhah :

thanks raudhah...

sabar2 raudhah..nanti dah off confinement bole la makan cedap2...skg ni mmg la terliur je tgk foodies yg sedap2 tu..

Heartilyina said...

hepi belated bday ita. br arini baca. moga pjg umur, murah rezeki n berbahagia slalu kay. dh xlama dh nk bersalin. moga slamat semua. xsabar nkt tgk ur new bb :D

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

ina ;

thanks..the tought that count..doakan semua nye selamat ye..aku pun dah tak sabar nak cuti ni...dah sakit2, tak larat..nak jalan pun mengah2, saki kat ari2 ni...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin