Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Monday, March 29, 2010

:: Lampu Baru ::


Meh nak update sket pasal deko mendeko ni

cite pendek dulu..yang panjang entry kendian lah ye..
lame la jugak tak cite pasal hobi aku ni
ape lagi kalo bukan deko mendeko umah
hobi ni yang pastinye dikongsi dengan sang somi terchenta tu
tanpe hubby susah gak aku nak melaksanakan hobi aku ni kan

hokey...kali ni aku ade beli lampu baru
kitorg mmg die hard fan IKEA
most of the deco stuff exactly from IKEA la kan ( the world of idea) hehe
jumaat lepas gi ronda2 ikea..
rembat la satu sang kumbang hencem bercahaya ni..hehe
name die SMILA BAGGE...

mule2 idea dtg nak letak kat bilik aqil aqif...
tapi akhirnye letak kan master bed room aje..
cahaya yg keluar smokey je gitu...
seswai buat lampu tdo...
aqil aqif bile nampak lampu tu..
suke sgt...mulut tu asek ngomel aje..
"ampu, ampu...atteekkk"

:: syommel kan, ade nampak kaki lagi ::


:: ni la die si kumbang hensem tu ::


0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin