Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Sunday, March 21, 2010

:: No longer with "twin" anymore ::


Cam sedih je kan bile bace title tu...
tapi cume gimik je kot....hehe

Nape keluar tajuk camtu eh...
sebenarnye ramai sgt yg bertanye...
2nd time preggy ni, twin lagi ke?

so, dah buat ultrasound 3 x..
and for sure, its not a twin...
just a single fetus inside my womb...heheh
first skali scan dah nampak,
either twin ke tak...
mmg nampak ade satu je...
tapi so for, aku tak tau lagi baby boy ke girl..
sbb aku lupe nak tanye my Gynae (Dr. Zarul)..
hehe bole tak camtu..
tapi rasenye bukannye terlambat pun kan..
InsyaAllah next visit aku tanye die..
dan mungkin kat situ mesti ade debaran...

habit aku everytime gi klinik mesti berdebar
tu yang buat darah aku sentiase naik aje...huhu
next visit tamo debar2 lagi la....
takut nanti darah naik lagi...
kene la aku makan ubat byk2 lagi...

meh nengok ultrasound pict for 14wks & wks....
yg tentunye bukan kembar lagi....keh keh



3 kengkawan khatam & cepat2 komen:

mamaAliff @ salmi said...

patutla lame menyepi..dah nk masuk no 2 ye..eh silap.kandungan ke2 tp anak no 3 hehe..thniah..kisses utk aqeel n aqeef ye,,

suzie said...

tgk gmbr ultrasound tu,tatau sorg baby k twin sbb aku dr dlu tk reti2 tgk gmbr ultrasound....ekekek

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

sorg ajo...bile snap jd tak nampak

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin