Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, January 3, 2012

:: 365 hari mendatang : 2012 ::

Perabes coti tahun 2011 memang sangat seronot beronot ronot !!
Ala bukan banyak mane pon.. 5 hari je campo campo cuti samnut tahun baru..
Kalau lama-lama cuti, aku rase mahunye malas nak bangon pagi-pagi...hahaha
Heaven woo mentido menbangkong sampai lupe nak buat breakfast untok abi... :))



Harini, hari pertama bekerja tahon 2012...
Semangat nak sampai ofis sebelom kul LAPAN... Tapi aku terbabas jugak 9 minit... adosh!
Punye la aku berlari lepas parking mevi pink aku tu..tak dapat jugak nak tagged kol lapan..
Takpe esok-esok aku cube lagi.. entah-entah kol 8.30 aku sampai...
Sila percaye okey !! Lepas tu kol 5.30 aku cabot... :))





Setelah aku sekeodeng-sekodeng belog orang ramai peminat aku , memacam azam baru korang kan..
Macam biase, setiap tahon aku pun ade azam aku...
Tapi kengkadang azam kat bibir mulus aku ni je...
Paling lama pun takat habis bulan Januari je..hahaha


Ape ye azam aku tahun 2012??
Satu je harapan setinggi gunong payong aku..
Kalau ade rezeki, nak beli rumah ... tak kire la umah kecik ke besar...kalo bole nak besar punye..muahahaha
Rumah yang aku sewa skang aku memang suke sangat...
Tapi tuan rumah tu nak tunggu umah tu setengah juta kot baru die nak jual !!
Cepatla incik subra, kasi jual itu rumah..takpela i kasik up sket...hahaha


Untuk anak-anak syurga aku, Aqil Aqif Qaseh..
Harap-harap dikurniakan kesihatan yang sangat baik dan dilindunginye selalu..
Ingat nak masukkan Aqil Aqif kindy tahun ni.. Mak aku kate, die 5 tahun baru la sekolahkan..
Bulan 7 2012, maka akan genap la 2 tahun aku menyusukan Qaseh.. lebih kurang 6bulan lagi..
Walaupun skang stok susu dah semakin menyusut sebab aku dah semakin malas mengepam..
Tapi insyaAllah, aku akan teruskan jugak sampai Qaseh 2 tahun.. Moga aku dipermudahkan olehMU YaAllah...


Untuk aku dan abi, tahun 2012 kami kene kerja kuat lagi...bukan nak tambah anak OK! hahaha
Semuanya untuk mase depan anak-anak...amin...


"Ya Allah permudahkanlah urusanku, tenangkanlah hatiku, berilah cahaya kebahagiaan yang berpanjangan buat keluargaku" Amin




3 kengkawan khatam & cepat2 komen:

adex-aieda said...

eppy new year.......lama x singgah sini.....lama jugak x blogwalking......hukhukhukhuk

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

adex..


happy new year too...

Along Maklong said...

salam nita..
semuga nita berjaya untuk terus menyusukan qasih..
pasal rumah yg nita sewa tu.. doa bebanyak supaya allah lembutkan hati tuan rumah tu.. kalau ada rezeki insyaAllah.. dia akan jual juga dekat nita.. kalau tak pun nita akan dapat beli rumah yang lebih baik.. good luck..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin