Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, September 14, 2011

:: Aidilfitri 2011 ::

Salam Aidilfitri 1432 Hijriah


orang lain dah berjemaah cerita pasal raya
warna-warni aidilfitri, riang ria aidilfitri, indahnya aidilfitri
memacam tajuk keluar, best semuanye cite-cite raya


hari ni dah 16 syawal kan..16 hari jugak la kite semua beraya
ai baru stat nak cite pasal raya hahaha
kalau kongsipacai dah sambut capgomeh kan, dah abis raya dorang
olloh....raye pose kan sebulan, bebile pon ai bole cite pasal raya ai kan...


kalau nak cite pasal beraya memang mule suboh siapnye malam karang
tapi ai nak cite yang pendek-pendek aje dulu
da thousand pictures pon dok terperap dalam kemera gajah ai
terlampau banyak dok menembak momen indah-indah raya ni
nanti ai entrikan satu-satu...insyaAllah..



acara wajib pagi raya kami adik beradek adalah pasang tripod kemera gajah masing-masing
sebabnya selepas sesi ber'raya' dengan mak abah sampai la ke cucu-cucu syorga
sesi fotoshoot pulak ramai-tamai satu femili
macam abang ai yang sulong cakap, nak pasang-pasang tripod, setting2 memang lambat
tapi bile dah siap gambarnya nanti, memamg puas hati...


memang la kami semua sangat puas hati dengan gambar raya kami..
tak dapat kat mane-mane..
cume ade kat umah atok & nenek cucu-cucu syorga aje...


raya ni kami berkumpul adik beradik, cume abang yang ke tiga beraya di rumah mentua
kalau ade semua lagi bertambah meriah pagi raya kami
lagi bertambah empat orang dalam gambar raya kami
ai pon sebenarnye turn beraya di rumah mentua, tapi ai tukar plan
sebabnya abang sulong ai yang menetap di sarawak beraya di semenanjung tahun ni
kalo ai tak beraya kat sini tahun ni, sampai bile2 pun ai tak dapat nak beraya dengan orang kuching....


macam tak best pulak bile buat entri raya takde banyak gamba
tunggu la ai transfer gamba yang beribu-ribu tu dulu..
pastu baru bole cite pasal raya ai yang tentunye da vasss...hahaha


sampai sini dulu
can cin cau bandung...

sape nak buat open house, meh ajak ai
sape nak duhet rayo, meh la datang umah ai... :-)


0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin