Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, August 23, 2011

:: Happy Birthday Abi ::


hari ni 23 Ogos 2011..
genap abi 33 tahun...



Kali ni masuk kali ke dua abi sambut besday mase bulan posa
bile besday bulan posa, takdela nak prepare kek ke ape kan
macam tahun lepas abi yang beli kek sendiri heheh
mase tu ai dok umah menghabiskan cuti bersalinkan Qaseh
dah la posa-posa, mood nak membeking kek pon entah kemana
ansangkereble balik je dr opis, abi beli kek.... :))



tahun ni, ai plan nak masak spesel mase berbuka nanti
tapi non hado idea nak masak ape
nanti ai gugel-gugel jek
takpon sambut masa raya nanti je
bole ai tempah kek untuk abi


momen romantika d' amor..hahaha





untuk suami ku yang tersayang,
papa adalah kawan, suami dan kekuatan buat ibu

selamat menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 33
moga dikurniakan kesihatan yang berpanjangan
moga dilimpahi rezeki yang berkat dariNya
moga bertambah sukses dalam kerjaya


Aku bersyukur kau ada di sini,
Di kalbuku, mengiringi
Dan padamu
Ingin kusampaikan
Kau cahaya hati
Inilah janjiku kepadamu

Sepanjang hidup Bersamamu
Kesetiaanku tulus untukmu
Hingga akhir waktu
Kaulah cintaku, cintaku

Sepanjang hidup
Seiring waktu
Aku bersyukur atas hadirmu
Kini dan selamanya
Aku milikmu

Yakini hatiku

Kau anugerah sang Maha Rahim
Semoga Allah berkati kita
Kekasih, penguat jiwa
Kuberdoa, kau dan aku di Jannah
Kutemukan kekuatanku di sisimu
Kau hadir sempurnakan seluruh hidupku
Inilah janjiku kepadamu

Yakini hatiku
Bersamamu, kusadari inilah cinta
Tiada ragu,
Dengarkanlah kidung cintaku yang abadi




0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin