Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, August 9, 2011

:: esok kami nak balik kampung papa ::





mase berlalu sangat pantas...
tengokla harini je dah 9 hari kite semua berpuasa kan
rase macam cepat je mase
ai tawon neh dapat puasa penuh insyaAllah..
dari pregnant dan deliver kan Qaseh, cek P tak kunjung2 tiba..
tawon lepas pon dah dapat puasa penuh...



kalau kat ofis, buat keja tengok-tengok dah kul 12..
bukan nak kluo lunch pon..dok la dalam bilik sejuk ai ni..men tenet ke nengok resepi2 nak buat berbuka...
tak pon ai pam susu...
tup tap tup tap dah kul 5...
yahooo.....masa untuk cabot balik !!!
shap five balik teros..
takde tunggu tunggu dah sebab mase bulan pose ni la nak merase balik kul 5..



esok pulak nak balik kampong abi, kota bharu
tiket flight2 abi dah tempah bulan 4 lagi
dah lame dah tempahnye...tunggu nak naik aje
kitorang naik firefly...tak jauh nak menapak sampai ke sepang tu, buang mase..
tapi dah masuk 2 kali firefly postpone departure time..
hangen betol la makcik...
memula tempah kul 7.20 pm
ade masalah teknikal ape ntah, tukar ke 8.20 pm..
semalam firefly call lagi, tukar lagi 9.15 pm..
naseb la dekat2 aje, kalo gi london ke oslo ke tak ke berbelas jam tu lagi nak menunnggu...
firefly, firefly....



aqil aqif hari-hari nyanyi lagu balik kampong
kan ade video klip sekejap2 kat tivi lagu balik kampong



ai paling malas nak packing2 ni...
lagila memikirkan nak naik flight yang tak bole banyak nak bawak luggage..
selalu balik kampong mesti berbondong-bondong bag..
skang dah berlima, lagi banyak maklah nak kene bawak..
kene kurangkan la camni...



balik kampong for good untuk berpuasa kat sana
kami dah lame tak balik
last balik mase aidiladha tahun lepas, buat aqiqah Qaseh mase umor 4 bulan
Qaseh dah 13 bulan...dekat setahun tak jengok ai punye MIL..:))



esok ai half day, lepas tu baru la nak packing barang :))



ok selamat berpuasa semua....





0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin