Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, April 3, 2013

:: Pemanggang ajaib termurah ::



 Salam...

Napnang ni kalau aku tak buat entri, maka tak ade la die baik ati sangat nak tambah earning dalam akaun.. jap-jap lagi kalu dah sampai amount yang aku rase leh cover duit beli beg Micheal Kors aku cash out kan la..kahkahkah...


Haa...skang ni pemanggang ajaib ni dah jadi fenomena..sampai kan chef selebriti kat TV pun dok gune pemanggang ajaib ni...hape punye chef la...ko kan chef, tunjukkan la skill ko yang sebenar kan... pemanggang ajaib ni khas untuk orang macam aku yang tak bape rajen nak masak ni...hahaha


Dari survey yang aku buat, ramai yang kate brand Happy Call ni yang terbaik..kat Yutiub pun ade tunjuk cara-cara penggunaan pemanggang ajaib lagi bertuah ni...kahkahkah :)) ... Happy Call ni brand dari Korea...dan yang pertama mengeluarkan produk ni..



 Aku ni suke masuk groupon, mydeal, milkadeal dan macam-macam deal lagi lah...banyak barang murah kat situ..tapi kene bace syarat-syaratnye dengan teliti..jangan sampai tipah tetipu...carik punye carik aku jumpe deal ini, pemanggang ajaib brand happy call dengan harge RM80.00.. suke, lompat bintang :).. sebelum ni ade yang jual kat FB, RM 95 tu pun aku dah rase murah :)) yang ini lagi super duper murah dan yang paling penting it was recommended brand... cume kene tunggu 15 to 20 days for delivery..and it was free delivery !


Tapi mintak maap la, the deal was over..so rerajen la carik kat groupon ke segale tu ye...okbai!



8 kengkawan khatam & cepat2 komen:

MamaTiaMia said...

Wahhh sudah ada pemanggang ajaib:) mesti lagi active- the rendang kerang nampak sedap betul mummy:)

Masya said...

lepas ni bolehlah masak yg best² pangang² gitu..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

kak zue .....tula suke sgt dengan pemanggang ajaib tu....

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...


masya...bukan setakat panggang..macam2 bole buatkan...

rina_mazlan said...

Boleh masak ayam panggang berempah. Fuhh... (salam kenal)

~ Print Cepat - Kad Kahwin ~ said...

Salam, nak tanya...barang mydeal sampai lambat ke tak? Sbb sy pn dh teroder...hehe

Zue said...

Dkt Cash Converter Shah Alam & Pasaraya Billion Bangi jual RM59 je...:-)

Anonymous said...

salam empunye blog.. tumpang iklan jp..ada sesape nk wt side income..jom joint tunetalk..seln tuh leh kumpul point n tebus utk mlancong..menarik kn..utk info lnjut..sila sms ke 0107837824..jazakallah..tq..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin