Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, April 2, 2010

:: Prezzie lagi??? ::



Aqil aqif dapat hadiah lagi???
Sorry la kali ni entri bday aqil aqif je pulak.
Padahal dah nak sebulan dah bday dorg..
Sebulan Mac tu la bday die..

Last week papa belikan kasut baru untuk budak bedua ni
Untuk prezzie aqil aqif katanye
abis basikal tu hape pa??hehe
bukan prezzie ke???
Papa suke kasut crocs..
So papa belikan crocs untuk cinta hati papa tu..
Kitorg beli di Ikano saje...
Cadangnye bukan nak beli kasut pun
Saje jalan2 je kat ikano..
Bile nampak butik Crocs, mesti la masuk
Tak sah la papa kalo dah jumpe crocs tak masuk kan..

Kebetulan aritu ade Sales kat crocs
Takde la sales gile2 pun..
Ape nak gilenye...
Harge pun dah mahal gile..
Cume ade less 20% on the second pair..
Bole la kan..sebab nak beli 2 pairs..
Rezeki aqil aqif lagi...
Syonnok betul jadi aqil aqif
Dapat papa camtu...hehe


Lepas beli crocs , perut pun dah berkeroncong
Aqil aqif pun dah menyebut mamam mamam aje
Bile sebut mamam , mesti mamam fish aje hehe
Kitorg pun masuk la ke Fish Manhattan...
Sebab ade nasi dlm menu die kan
Papa mane bole tak makan nasi kan...
Mesti nak makan nasi kalo bole...
So we all masuk dan makan dgn heavennye...

Ape ye yg kitorg makan ??Lebih kurang aje la ye..
Ade ikan dori, sotong, udang fries & so on so forth la..
Sos cili & tartar sos die sgt sedap
Bole la kan..sape2 terhengen nak ratah ikan tu....

sotong die pun besar gaban..

tapi tak liat..

udang lagi la besar gajah..

Sangat mebeles...



Balik umah..dah dekat maghrib..
auntie Jaja buat kezzutan pulak...
kezzutan ape pulak ??
Kezzutan untuk aqil aqif la ofcoz..
Dah jadi bday boy..dapat hadiah aje la kejenye..
auntie jaja hadiahkan botol susu AVENT BPA Free...
auntie jaja kate die beli di Mothercare..
hoho i know..
mmg ade Sales kat Mothercare..
sebelum ni pun aku ade rembat bermuda untuk aqil aqif..
very la the cheap...got 70%..
hokey..thanx to auntie jaja...


dah abes ke prezzie aqil aqif??
jgn muntah pulak kalo lepas ni ade lagi prezzie..hoho



3 kengkawan khatam & cepat2 komen:

Ina said...

itaaa makin ensem laa anak bujang ko berdua tu hihi. bestnya nnt nk dpt adik plak. 2 kali peknen dh dpt 3. meriah la rmh ko. bila aku nk peknen lg ni. nk twin jugak hihihi. ihsan cpt la bsr. leh mama preggy lg hohoho ;D

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

ala...anak bujang ko tu ape kurangnye...makin chubby makin bam bam...geram aku nengok..

meh la cepat2 tambah baby..ihsan jap lagi beso la tu..leh tmbh bb girl pulak...

alhamdulillah..untung aku 2+1..hehehe

Ummi Salsabila said...

lawanyer kasut mereka.kami pun ke crocs,ikano weeknd ritu.tp bkn beli kasut tuk aufa.tp tuk abi n umminyer.hehe.

nyway,take care to u bby in womb.:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin